Schildersbedrijf Lelystad

Ruim 75 jaar ervaring als schilder

Zoekt u een schildersbedrijf in Lelystad? Schakel de expertise van AC Inkenhaag in. Met ruim 75 jaar ervaring in schilderwerk zijn wij de juiste keuze. Wij hebben als schildersbedrijf een vestiging in Lelystad en in Amsterdam. Wij werken voor bedrijven, overheidsinstellingen en particulieren. Ons schildersbedrijf doet alle soorten schilderwerk. Zoekt u een schilder die kwaliteit levert? Dan bent u bij ons schildersbedrijf in Lelystad aan het juiste adres.

Schilderwerk van de hoogste kwaliteit door onze schilders

Ons schildersbedrijf werkt alleen met de hoogste kwaliteit materialen en verf. Zo leveren onze schilders altijd een uitstekend eindresultaat af. Wij werken met kwalitatieve producten van Sikkens en Sigma. Daarnaast is ons schildersbedrijf ook AF Erkend en lid van Onderhoud NL. Benieuwd naar wat onze schilder allemaal gedaan heeft in Lelystad en omgeving? Bekijk onze website voor een overzicht van recente projecten.

Schildersbedrijf Lelystad

Garantie op schilderwerk

Bij ons schildersbedrijf krijgt u een garantie op al het schilderwerk. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Een winterschilder nodig? Of een schilder voor monumenten in Lelystad? Neem contact met ons op. Bij ons kunt u ook terecht voor een meerjaren onderhoud of renovatie. Wij zorgen dat alles er tiptop uitziet. AC Inkenhaag staat voor vakmanschap op het gebied van schilderwerk.

Waarom schildersbedrijf AC Inkenhaag?

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een schilder van een ander schildersbedrijf. We zetten graag even voor u op een rijtje waarom wij de juiste keuze voor u zijn.

  • Wij hebben ruim 75 jaar ervaring in huis
  • U kunt bij ons terecht voor een winterschilder of een binnenschilder
  • Ook voor een onderhoudsschilder moet u bij ons zijn
  • Vestigingen in Lelystad en Amsterdam
  • Onze schilders werken alleen met producten van de hoogste kwaliteit

Onderhoudsschilder in Lelystad nodig?

Heeft u een klus voor onze schilder? Of wilt u eerst wat meer informatie? Aarzel niet en neem contact op. Vul het contactformulier in op onze website of stuur ons een e-mail via: abi@xs4all.nl. Een van onze medewerkers zal uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden. Wilt u ons liever direct spreken? We zijn te bereiken via: 0320-262411 of via: 06-54323194. AC Inkenhaag is uw schildersbedrijf in Lelystad.