Schilder

Ruim 75 jaar ervaring als schildersbedrijf

Zoekt u naar een schilder voor uw klus? Kies voor de expertise van AC Inkenhaag. Met ruim 75 jaar ervaring en kennis in huis zijn wij de juiste keuze voor uw schilderwerk. Wij hebben een vestiging in Lelystad en Amsterdam en zijn werkzaam in deze regio. Ons schildersbedrijf werkt voor particulieren, overheidinstellingen en bedrijven. Zoekt u een schilder die kwaliteit levert? Dan bent u bij AC Inkenhaag aan het juiste adres.

Kwaliteit en vakmanschap

Onze schilder werkt alleen met producten en verf van hoge kwaliteit. Zo werken wij met producten van Sigma en Sikkens. Op deze manier kunnen onze schilders u een uitstekend eindresultaat leveren. Ons schildersbedrijf is AF Erkend en lid van Onderhoud NL. Benieuwd naar foto’s van wat onze schilder allemaal heeft gedaan? Op onze website vindt u een overzicht van recente projecten.

Schilder

Een schilder voor iedere klus

Bij ons schildersbedrijf krijgt u garantie op al het schilderwerk. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. We hebben een schilder voor iedere klus. Wilt u de muren in uw woning laten verven? Of kan uw bedrijfspand wel een likje verf gebruiken? Neem contact met ons op of bekijk onze website. Wat kan onze schilder voor u betekenen?

Waarom kiezen voor een schilder van AC Inkenhaag

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een ander schildersbedrijf. We zetten graag even voor u op een rijtje waarom wij de juiste keuze zijn voor uw klus:

  • Ons schildersbedrijf heeft ruim 75 jaar ervaring
  • Een klus binnen of buiten? Geen probleem
  • Ook voor onderhoud en renovatie
  • Vestigingen in Amsterdam en Lelystad
  • Wij werken alleen met de hoogste kwaliteit producten

Kunnen wij iets voor u betekenen? Neem contact op

Heeft u een klus voor ons? Of wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Aarzel niet en neem direct contact met ons op. Op onze website kunt u het contactformulier invullen of stuur ons een e-mail via: abi@xs4all.nl. Onze medewerkers zullen uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden. We zijn ook telefonisch te bereiken via 06-54323194. Kiest u ook voor een schilder van AC Inkenhaag?