Winterschilder

Uw schildersbedrijf met ruim 75 jaar ervaring

Zoekt u een winterschilder die ook komt schilderen bij winterse temperaturen? Bij AC Inkenhaag bent u aan het juiste adres. Met ruim 75 jaar aan ervaring en expertise in huis kunnen wij u ook in deze periode van dienst zijn. Zo werken wij alleen met juist geschoold personeel en kunnen wij divers schilderwerk voor u opknappen. Wilt u uw huis laten schilderen in de herfst of in de winter? Geen probleem voor onze winterschilder. Wij zijn werkzaam voor bedrijven, de overheid en particulieren. Schakelt u ook onze winterschilder in voor uw klus?

Werkzaam bij elke temperatuur

Het laten schilderen van uw woning of bedrijfspand kan tegenwoordig prima bij winterse temperaturen. Doordat wij werken met producten van hoge kwaliteit kan onze winterschilder zonder problemen voor u aan de slag. Een winterschilder werkt het liefst binnen. Dit komt omdat bij buitenschilderwerk soms problemen kunnen optreden. De verf droogt te langzaam of de kans bestaat dat het schilderwerk wordt aangetast door neerslag. Als er echt buiten moet worden gewerkt, dan kunnen we de werkplek afschermen. Zo kan onze winterschilder toch professioneel vakwerk afleveren.

Winterschilder

Schilderwerk met garantie

Begin niet aan schilderwerk als u hier niet de nodige kennis van heeft. Slecht schilderwerk is namelijk na verloop van tijd goed zichtbaar. Bij ons schildersbedrijf kunt u rekenen op vakmanschap. Zo krijgt u altijd garantie op het eindresultaat. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Wij bespreken graag met u al uw wensen. Ook een klantgerichte service vinden wij erg belangrijk. Zo kunnen wij u kwaliteit garanderen. Ons schildersbedrijf werkt met merken als Sigma en Sikkens. Tevens zijn wij AF Erkend en lid van Onderhoud NL.

Een winterschilder voor uw schilderwerk

Als u een winterschilder wilt inschakelen voor uw klus, is het belangrijk dat u kiest voor een schilder met vakkennis. We zetten graag even voor u op een rijtje waarom wij de beste keuze voor u zijn:

  • Ruim 75 jaar ervaring in huis
  • Voor divers schilderwerk in te schakelen
  • Ook beschikbaar voor onderhoud en renovatie
  • We werken alleen met kwalitatieve producten
  • Wij gaan pas weg als u tevreden bent

Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij horen het graag

Heeft u een klus voor ons? Of heeft u een dringende vraag? Wij horen het graag. Vul het contactformulier in op de website of stuur een e-mail naar: abi@xs4all.nl. Spreekt u ons liever persoonlijk? We zijn te bereiken op het telefoonnummer: 06-54323194. Voor een winterschilder bent u bij AC Inkenhaag aan het juiste adres.