Schildersbedrijf

Ruim 75 jaar aan expertise

Wilt u een beroep doen op een schildersbedrijf? Bij AC Inkenhaag bent u aan het juiste adres. Met ruim 75 jaar ervaring zijn wij de beste keuze voor u. Ons schildersbedrijf is in te schakelen voor divers schilderwerk en werkt alleen met goed geschoolde schilders. Kan uw bedrijfspand wel een likje verf gebruiken? Of zoekt u iemand voor monumentaal schilderswerk? Wij draaien ons hand er niet voor om. leo.

Schildersbedrijf

Gegarandeerd een prachtig eindresultaat

Ons schildersbedrijf werkt alleen met de hoogste kwaliteit producten. Zo kunnen wij u een uitstekend eindresultaat garanderen. Wij werken met producten van Sigma en Sikkens. Ons schildersbedrijf is lid van Onderhoud NL en AF Erkend. Wilt u meer informatie of foto’s inzien van ons werk? Bekijk onze website voor een overzicht van recente projecten.

Wij staan voor vakmanschap

Bij ons schildersbedrijf krijgt u garantie op het schilderswerk. Wij zijn pas tevreden met het resultaat als u dat ook bent. Voorafgaand aan de werkzaamheden bespreken we graag al uw wensen en eisen. Ons schildersbedrijf zet die extra stap voor u. Heeft u een schilder nodig voor uw onderhoud of renovatie? Of heeft u een klus voor binnen of buiten? Geen probleem. Wij zorgen dat alles er weer als nieuw uitziet.

Waarom zijn wij uw schildersbedrijf?

U heeft natuurlijk de keuze uit diverse schildersbedrijven in uw omgeving. Toch hopen we dat u de keuze maakt voor ons schildersbedrijf. We zetten graag nog even voor u op een rijtje waarom wij de beste keuze voor u zijn:

  • Ruim 75 jaar werkzaam in ons vakgebied
  • In te schakelen voor uw klus binnen én buiten
  • Wij verzorgen ook uw onderhoud en renovatie
  • Wij werken alleen met materiaal van hoge kwaliteit
  • Twee vestigingen in Lelystad en Amsterdam

Wat kan ons schildersbedrijf voor u betekenen?

Heeft u een klus voor onze schilders? Of wilt u toch liever eerst wat meer informatie? Onze medewerkers staan voor u klaar. Vul het contactformulier in op onze website of stuur een e-mail via abi@xs4all.nl. Wij zullen uw bericht zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Spreekt u ons liever persoonlijk? We zijn te bereiken via: 06-54323194. Schildersbedrijf AC Inkenhaag is de juiste keuze voor u.