Schilderwerk

Kies voor 75 jaar ervaring in het vak

Op zoek naar een bedrijf voor vakkundig schilderwerk voor scherpe tarieven? AC Inkenhaag staat voor u klaar. Wij hebben ruim 75 jaar aan ervaring en kennis in huis. Ons bedrijf werkt met goed geschoolde schilders en zijn in te schakelen voor divers schilderwerk. Wilt u uw huis laten schilderen? Of kan uw kantoor wel een likje verf gebruiken? Voor onze schilders is dit geen probleem. Wij zijn werkzaam voor bedrijven, de overheid en particulieren. Voor al uw schilderwerk kiest u voor AC Inkenhaag.

Garantie op het eindresultaat

Bij ons kunt u rekenen op schilderwerk met garantie. Wij stellen uw wensen centraal en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Zo leveren wij altijd een uitstekend eindresultaat. Onze schilders werken alleen met kwalitatieve producten van de merken Sigma en Sikkens. Zo weet u dat u kunt rekenen op vakkundig schilderwerk. Daarnaast zijn we AF Erkend en lid van Onderhoud NL. Benieuwd geworden? Laat u overtuigen door de foto’s van diverse projecten op onze website.

Schilderwerk

Ook voor onderhoud of renovatie

Wij kunnen divers schilderwerk voor u uitvoeren. Zo hebben wij vakmannen in dienst die gespecialiseerd zijn in binnen– en buitenwerkzaamheden. Tevens kunnen wij ook monumentaal schilderwerk uitvoeren en kunt u bij ons terecht voor uw onderhoud en renovatie. Heeft u een specifieke klus? Laat het ons weten. We bespreken graag samen met u alle mogelijkheden.

In te schakelen voor divers schilderwerk

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een ander bedrijf voor uw schilderwerk. Toch hopen we dat u kiest voor ons schildersbedrijf. We zetten graag even voor u op een rijtje waarom wij de beste keuze zijn in uw regio:

  • Ruim 75 jaar aan ervaring en kennis in huis
  • Schakel onze winterschilder of onderhoudsschilder in
  • We werken alleen met hoogwaardige producten
  • Uw wensen staan bij ons centraal
  • Werkzaam voor bedrijven, onderhoud en particulieren

Heeft u een klus voor ons of wilt u meer informatie?

Heeft u een vraag voor ons schildersbedrijf? Of wilt u ons direct inschakelen? Wacht niet en neem direct contact op. Zo kunt u gemakkelijk het contactformulier invullen op onze website of stuur ons een e-mail via: abi@xs4all.nl. Spreekt u ons liever direct? Ons telefoonnummer is: 06-54323194. Voor schilderwerk bent u bij AC Inkenhaag aan het juiste adres.