Schilders

Ruim 75 jaar ervaring met schilderwerk

Bent u op zoek naar ervaren schilders in de buurt? Bij AC Inkenhaag profiteert u van 75 jaar ervaring. We hebben een vestiging in Amsterdam en Lelystad. Onze schilders werken in deze regio en komen graag bij u langs om uw klus te bespreken. We zijn werkzaam voor particulieren, de overheid en bedrijven. Zoekt u schilders die kwaliteit leveren? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Alleen goed geschoolde schilders

Onze schilders maken alleen gebruik van de hoogste kwaliteit producten van de merken Sigma en Sikkens. Zo leveren onze schilders altijd een uitstekend eindresultaat af. Tevens is ons schildersbedrijf AF Erkend en lid van Onderhoud NL. Benieuwd naar wat wij allemaal hebben gedaan in uw omgeving? Bekijk onze website voor een overzicht van recente projecten.

Schilders

Kies voor vakmanschap

Schakelt u onze schilders in voor uw schilderwerk, dan krijgt u garantie op het resultaat. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat ook bent. Bij ons kunt u rekenen op een klantgerichte service en korte communicatielijnen. Geen klus is hetzelfde en dat snappen wij maar al te goed. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we elke klus moeten aanpakken. Heeft u een schilder nodig voor uw onderhoud of om bijvoorbeeld uw bedrijfspand te schilderen? Geen probleem. Wij zorgen dat alles er tiptop uitziet. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Waarom kiezen voor de schilders van AC Inkenhaag?

Natuurlijk heeft u de keuze uit meerdere schilders bij u in de buurt. Toch hopen we dat u voor ons schildersbedrijf kiest. Wij bieden u namelijk altijd aan het volgende:

  • Ruim 75 jaar ervaring
  • Voor uw meerjaren onderhoud
  • Renovatie en monumentaal schilderwerk
  • Schilder voor binnen en buiten
  • Wordt alleen gewerkt met materialen net de hoogste kwaliteit

Wilt u meer informatie of ons direct inschakelen

Wilt u ons schildersbedrijf inschakelen? Of wilt u eerst meer informatie ontvangen? Vul het contactformulier in op onze website of stuur een e-mail naar: abi@xs4all.nl. Een van onze medewerkers zal uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden. Wilt u ons liever direct spreken? We zijn te bereiken via: 06-54323194. Onze schilders van AC Inkenhaag staan voor u klaar.